Opret bruger

Medlemsniveau Skift

Kunde registrering.

KUNDEADGANG TIL KATALOGET

Kids Management er nok Danmarks skønneste bureau for børn i alderen 0-14 år.  Vi repræsenterer en bred række spændende børn fra hele landet, som besidder forskellige kvaliteter til model, film og TV opgaver. Om du søger en børnemodel med et unikt look, en børneskuespiller med karakter eller en børnestatist til at gøre dit værk levende, så kan vi med garanti hjælpe dig.

Udfyld ansøgningen og få adgang til vores katalog.

Har du en rabatkode? Klik her for at indtaste din rabatkode.


Konto Informationer Har du allerede en konto? Log ind her

EFTERLAD DETTE BLANK

Betingelser

Betingelser

Kids Management behandler personoplysninger for at kunne besvare ansøgninger og for at kunne kontakte børn og forældre i vores arkiv, når de skal på en opgave for vores kunder. Denne persondatapolitik forklarer, hvordan vi behandler dine oplysninger og hvilke krav der vil være i forhold til optagelse hos Kids Management.
Kids Management er dataansvarlig og har følgende kontaktoplysninger

Kids Management
Algade 80a, 4760 Vordingborg
info@kidsmanagement.dk
CVR: 33963548

Indsamling
De personoplysninger, vi indsamler og behandler, er primært kontaktoplysninger i form af:
• navn
• adresse
• telefonnummer
• e-mail
• fødselsdato

Når du ansøger om at blive model hos Kids Management, registreres dine oplysninger i vores database, så Kids Management har mulighed for at besvare ansøgningen og kontakte dig efterfølgende.

Kids Management sletter dine oplysninger med det samme, hvis du ikke bliver optaget hos Kids Management. Hvis du bliver optaget, beholder vi dine oplysninger i vores database. Du får tilsendt et login til din egen profil i vores database, hvor du kan redigere og slette oplysningerne.

Din indtastet e-mail benytter vi tage oplyse dig om mulige jobs, når din profil skal opdateres, samt når det er tid til at få taget nye profilbilleder.

Betaling
Bliver man optaget hos Kids Management, så vil der blive opkrævet et oprettelsesgebyr på 385 kr. som dækker den tid vi bruger i starten på oprettelsen, promovering af barnet osv. Hertil skal barnet have taget nye billeder én gang om året hos en fotograf. Denne udgift står man selv for.

Promovering af barnet
Bliver man optaget hos Kids Management, så accepterer man ligeledes af Kids Management gerne må promovere barnets billeder på de sociale medier, i Kids Management katalog, samt i andre tiltag, som vil gavne barnet for at få jobs. Er man ikke interesseret i dette skal man skriftlig meddele Kids Management dette.

Opsigelse
Man kan være i kataloget så længe man ønsker det og indtil man fylder 15 år. Når man fylder 15 år, så vil Kids Mangement opsige samarbejdet med barnet. Kids Management kan ligeledes opsige samarbejde med barnet (og forældre), hvis oplysningerne om barnet ikke opdateres på profilen og hvis barnet ikke får taget nye billeder i takt med barnet vokser (én gang årligt).
Ønsker man ikke at samarbejde med Kids Management længere, så skal man indsende en mail til Kids Management med opsigelsen.

Krav til fornyelse af billeder
Man skal hvert år have taget nye professionelle billeder af en fotograf og som skal uploades på barnets profil.
Kids Management vil sende en mail ud, når tiden er inde til dette. Udgiften til fotografen honorerer man selv.

Informationssikkerhed
Hos Kids Management har sikkerhed høj prioritet. Vi har fokus på, hvordan vi beskytter vores data, systemer og services. Kids Management politik for informationssikkerhed er grundlaget i vores arbejde med at sikre vores systemer og services samt vores kunders data. Vores høje standard for informationssikkerhed betyder blandt andet, at vi beskytter vores kritiske og følsomme informationer og informationssystemer mod kompromittering og anden uautoriseret anvendelse. Vi sikrer, at dine personoplysninger ikke bliver tilintetgjort ved en fejl, går tabt, bliver ændret, offentliggjort uautoriseret samt at uvedkommende ikke får adgang eller kendskab til dem.

Databehandleraftale
Vi indgår altid en databehandleraftale med leverandører, der behandler personoplysninger på vores vegne, og vi sikrer, at vores databehandlere lever op til en høj standard for informationssikkerhed.

Sletning af personoplysninger
Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dem.

Udlevering af oplysninger
Kids Management udleverer ikke personoplysninger til tredjemand med henblik på markedsføring eller anden kommerciel brug. Kids Management udleverer kun dine oplysninger, såfremt du bliver booket til en opgave til vores kunder.

Indsigtsret
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registeret om dig. Ved henvendelse om indsigt i egne oplysninger, vil vi stille krav om dokumentation for din identitet for at sikre, at oplysninger kun udleveres til rette vedkommende. Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de oplysninger, vi behandler om dig.
Skriv til info@kidsmanagement.dk og angiv ”Indsigt i personoplysninger” som emne, hvis du ønsker indsigt i dine personoplysninger.

Adgang til sletning eller rettelse af dine personoplysninger
Hvis du mener, at de personoplysninger, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes. Du kan også selv logge ind på din profil i vores database og slette eller rette oplysningerne. Hvis du mener, at dine oplysninger ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine personoplysninger bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.