Opret bruger

Medlemsniveau Skift

Ansøger registrering.

ANSØG OM OPTAGELSE HOS KIDS MANAGEMENT

Synes du, at det kunne være liiiidt skægt at blive den nye børnemodel? Eller få mulighed for at medvirke i film & TV opgaver?
Kids Management er løbende på udkig efter nye spændende børn i alderen 0-14 år – alt fra børn med krøller, store øjne, et dejligt smil, til børn med de skønneste stritører. Vi søger både danske børn og børn med anden etnisk herkomst – uanset erfaring.

Udfyld nedenstående ansøgning og vi vil efterfølgende tage et kig på, om vi kan bruge dig i vores kundekatalog (husk at læs betingelserne igennem inden du indsender).

Du vil få svar omkring optagelsen indenfor 14 dage.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Har du en rabatkode? Klik her for at indtaste din rabatkode.


Konto Informationer Har du allerede en konto? Log ind her

EFTERLAD DETTE BLANK
 
 

Betingelser

Betingelser (gælder ikke for virksomheder/kunder)

Kids Management behandler personoplysninger for at kunne besvare ansøgninger og for at kunne kontakte børn og forældre i vores arkiv, når de skal på en opgave for vores kunder. Denne persondatapolitik forklarer, hvordan vi behandler dine oplysninger og hvilke krav der vil være i forhold til optagelse hos Kids Management.
Kids Management er dataansvarlig og har følgende kontaktoplysninger

Indsamling
De personoplysninger, vi indsamler og behandler, er primært kontaktoplysninger i form af:
• navn
• adresse
• telefonnummer
• e-mail
• fødselsdato

Når du ansøger om at blive model hos Kids Management, registreres dine oplysninger i vores database, så Kids Management har mulighed for at besvare ansøgningen og kontakte dig efterfølgende.

Kids Management sletter dine oplysninger med det samme, hvis du ikke bliver optaget hos Kids Management. Hvis du bliver optaget, beholder vi dine oplysninger i vores database. Du får tilsendt et login til din egen profil i vores database, hvor du kan redigere og slette oplysningerne.

Din indtastet e-mail og telefon nummer benytter vi til at tage kontakt til dig, om mulige jobs, når din profil skal opdateres, samt når det er tid til at få taget nye billeder.

Betaling
Bliver man optaget hos Kids Management, så vil der blive opkrævet et oprettelsesfee på 385 kr. som dækker den tid vi bruger i starten på oprettelsen, promovering af barnet osv. Vi opkræver efterfølgende ingen månedlig eller årlig betaling.

Promovering af barnet
Bliver man optaget hos Kids Management, så accepterer man ligeledes af Kids Management gerne må promovere barnets billeder på de sociale medier, i Kids Management katalog, samt i andre tiltag, som vil gavne barnet for at få jobs. Er man ikke interesseret i dette skal man skriftlig meddele Kids Management pr. mail.

Opsigelse
Man kan være i kataloget så længe man ønsker det og indtil man fylder 15 år. Når man fylder 15 år, så vil Kids Mangement opsige samarbejdet med barnet. Kids Management kan ligeledes opsige samarbejde med barnet (og forældre), hvis oplysningerne om barnet ikke opdateres på profilen og hvis barnet ikke får taget nye billeder i takt med barnet vokser (min. én gang årligt).
Ønsker man ikke at samarbejde med Kids Management længere, så skal man indsende en mail til Kids Management med opsigelsen til info@kidsmanagement.dk.

Krav til fornyelse af billeder
Man skal hvert år have taget nye billeder af en fotograf (eller af en selv) og som skal uploades på barnets profil.
Kids Management vil sende en mail ud, når tiden er inde til dette. Udgiften til fotografen står man selv for.

Informationssikkerhed
Hos Kids Management har sikkerhed høj prioritet. Vi har fokus på, hvordan vi beskytter vores data, systemer og services. Kids Management politik for informationssikkerhed er grundlaget i vores arbejde med at sikre vores systemer og services samt vores kunders data. Vores høje standard for informationssikkerhed betyder blandt andet, at vi beskytter vores kritiske og følsomme informationer og informationssystemer mod kompromittering og anden uautoriseret anvendelse. Vi sikrer, at dine personoplysninger ikke bliver tilintetgjort ved en fejl, går tabt, bliver ændret, offentliggjort uautoriseret samt at uvedkommende ikke får adgang eller kendskab til dem.

Databehandleraftale
Vi indgår altid en databehandleraftale med leverandører, der behandler personoplysninger på vores vegne, og vi sikrer, at vores databehandlere lever op til en høj standard for informationssikkerhed.

Sletning af personoplysninger
Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dem.

Udlevering af oplysninger
Kids Management udleverer ikke personoplysninger til tredjemand med henblik på markedsføring eller anden kommerciel brug. Kids Management udleverer kun dine oplysninger, såfremt du bliver booket til en opgave til vores kunder.

Indsigtsret
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registeret om dig. Ved henvendelse om indsigt i egne oplysninger, vil vi stille krav om dokumentation for din identitet for at sikre, at oplysninger kun udleveres til rette vedkommende. Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de oplysninger, vi behandler om dig.
Skriv til info@kidsmanagement.dk og angiv ”Indsigt i personoplysninger” som emne, hvis du ønsker indsigt i dine personoplysninger.

Adgang til sletning eller rettelse af dine personoplysninger
Hvis du mener, at de personoplysninger, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes. Du kan også selv logge ind på din profil i vores database og slette eller rette oplysningerne. Hvis du mener, at dine oplysninger ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine personoplysninger bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.